Σχόλια

Η κυβέρνηση στερείται αξιοπιστίας και σοβαρότητας


Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού βρέθηκε και η Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε ότι δεν προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση για τον κόσμο.

Η Ελλάδα έχει χάσει κάθε αξιοπιστία και κάθε σοβαρότητα, υποστήριξε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989».

«Είμαστε πολύ ευάλωτοι στις διαπραγματεύσεις διότι έχουμε συντρίψει την αξιοπιστία μας. Έχω αρχίσει και σηκώνω τα χέρια, δεν ξέρω ποια είναι η αξιοπιστία μας και ποια η σοβαρότητα μας. Χάνουμε τη σοβαρότητα μας, δημιουργούμε πρόβλημα σε όλη την ελληνική κοινωνία και δεν είμαστε πια σοβαροί» εξήγησε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος υποστήριξε πως «δεν υπάρχει μπούσουλας στην κυβέρνηση, βγαίνει ο καθένας και απειλεί τον παγκόσμιο καπιταλισμό, γελάει ο κόσμος. Δεν μπορείς το 2015 να μιλάς με τέτοιες αντιλήψεις και προτάσεις, και λες αυτό τώρα είναι τακτική είναι πολιτική; Δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας αν εξακολουθήσουμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία». Μάλιστα, προειδοποίησε πως «αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση μετά μας περιμένουν οι φασίστες».

Μάλιστα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα: «Πριν από 10 μέρες ακούγαμε ότι καθαρογραφόταν μια συμφωνία. Λένε ψέματα, δεν κοροϊδεύουν μόνο εμάς, αυτά περνάνε και στο εξωτερικό».

Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού βρέθηκε και η Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε ότι δεν προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση για τον κόσμο.
«Όταν η ΝΔ τσάκισε με φόρους την αστική κορμοστασιά πως περιμένατε να κερδίσει τις εκλογές; Έχει μια αβάσταχτη ελαφρότητα δεν μπορεί αν πείσει τον κόσμο ότι έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας πως «δεν είναι θέμα αρχηγού, αλλά πολιτικών θέσεων».

Αναφερόμενος ειδικότερα στον αρχηγό της Ν.Δ., διαμήνυσε πως ό,τι και να λέει ο κ. Σαμαράς, δεν τον ακούει πια κανείς. «Θα έπρεπε να πει ό,τι έκανε και τώρα να πει ότι κάθεται στην πάντα, θα τον δικαίωνε η ιστορία» πρόσθεσε ο κ. Ανδριανόπουλος.