ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΖΑΜΙ ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!

                         ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΖΑΜΙ ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!Εκπληκτοι παρακολουθούν πολλοί έλληνες τα γεγονότα στην πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ. Φανατικοί μουλάδες προπαγανδίζουν τον Ιερό Πόλεμο ενάντια και σε ομόπιστούς τους ακόμη μουσουλμάνους. Ενώ δεν διστάζουν να κρατούν σαν ομήρους γυναίκες και αθώα μικρά παιδιά. Απειλώντας την εκτέλεσή τους στην περίπτωση που η κυβέρνηση θα αποφάσιζε να εκπορθήσει τον θρησκευτικό και εκπαιδευτικό τους χώρο. Διότι το Κόκκινο Τζαμί είναι και πανεπιστήμιο. Και πολιτιστικό κέντρο. Με αντιλήψεις βέβαια, συνήθειες και πρακτικές θεμελιακά διαφορετικές από αυτές που δίνουμε στην Δύση στους ίδιους θεσμούς και χώρους.

Ακούμε για φοιτητές που συγκρούονται με την αστυνομία και στο μυαλό μας σχηματίζονται οι συνήθεις για την Δύση εικόνες ατημέλητων νέων που πετούν πέτρες και ίσως και βόμβες Μολότωφ σε μονάδες υπομονετικών συνήθως ΜΑΤ. Εξω όμως από τις μουσουλμανικές Μαντράσσες, σχολές δηλ. του Ισλάμ, οι αντίστοιχες συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Οι μουλάδες διδάσκουν την φυσική εξόντωση όλων όσοι δεν πιστεύουν στην δική τους εκδοχή του Ισλάμ. Και οι «φοιτητές» τους οποίους καθοδηγούν είναι οπλισμένοι με Καλίσνικωφ αυτόματα όπλα, αντι-αρματικές ρουκέτες και επιθετικές χειροβομβίδες. Κι αντιμετωπίζουν ειδικά εκπαιδευμένους κομμάντος του Πακιστανικού στρατού, αντι-τρομοκρατικές μονάδες και μέρος μιάς ταξιαρχίας πεζικού!

ΚΙ όλα αυτά γιατί; Διότι το ακραίο Ισλάμ, που διδάσκουν τα Ισλαμικά Κέντρα που στηρίζονται κατά βάση σε Σαουδαραβικούς πόρους και προπαγανδίζουν τον Βαχαμπισμό (η την Ινδο-Πακιστανική του μετάλλαξη, τον Ντεομπαντισμό) επιδιώκει την δια της βίας επιβολή του. Και την εξόντωση των αντιπάλων. Είτε αυτοί είναι δυτικοί χριστιανοί, είτε αλλόδοξοι μουσουλμάνοι. Αυτό είναι ένα επίκαιρο μάθημα για όλους αυτούς που μόνιμα δικαιολογούν τις πράξεις αποτρόπαιης βίας των ακραίων ισλαμιστών κάτω από την δικαιολογία των εξαθλιωμένων δήθεν από την φτώχεια λαικών τάξεων του τρίτου κόσμου είτε σαν εκδίκηση για την επιθετική συμπεριφορά της Δύσης στο Ιράκ και την Παλαιστίνη.

Οι περισσότεροι από τους γαλουχούμενους ζιχαντιστές στις θεολογικές σχολές του Πακιστάν προέρχονται από εύπορα αστικά στρώματα διαφόρων μουσουλμανικών χωρών κι από μεσο-αστικές επαγγελματικές οικογένειες της Δύσης. Η φονική προαίρεση δεν έχει σαν ψυχολογική βάση την απελπισία. Αλλά το συνειδητό θρησκευτικό μίσος που στοχεύει στην εξολόθρευση των όποιων απίστων. Οι τελευταίες επιθέσεις στην Ισπανία λ.χ. – που αποχώρησε εδώ και χρόνια από το Ιράκ – αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές. Η συγκέντρωση των μουσουλμάνων πιστών κάτω από τα σύμβολα του Βαχαμπισμού προδικάζει την γέννηση του ακραίου Ισλάμ.

Είναι λοιπόν εξαιρετικά ανησυχητικό πως στην Αθήνα, προλαβαίνοντας την εξαιρετικά βραδυπορούσα σχετικά κυβέρνηση, μουσουλμάνοι πιστοί οικοδόμησαν, με σαουδαραβικά χρήματα, ένα καινούργιο τζαμί. Κανείς δεν γνωρίζει ποιά ακριβώς εκδοχή του Ισλάμ θα λατρεύεται εκεί. Ούτε και ποιές δοξασίες θα προωθούνται. Στην περίπτωση που ο Βαχαμπισμός θα κυριαρχεί εκεί, τότε το σύνολο των μουσουλμάνων που βρίσκεται στην Αθήνα – ίσως και στην Ελλάδα ολόκληρη – θα οδηγηθεί χωρίς καθυστέρηση στα άκρα. Και σύντομα η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δικό της «Κόκκινο Τζαμί».